Den største samlingen gjennom uken er på søndager. Da samles menigheten i en akkord. Jesus løftes opp gjennom lovsang. Vi får høre salvet og god undervisning som er grunnfestet i Guds Ord. Her får du åndelig mat rett og slett. I ettermøtet er det ofte forbønn, og der Den Hellige Ånd måtte lede.

Fra tid til annen får Ulsteinvik Bibelsenter besøk fra tilreisende forkynnere, både norske og utenlandske, til velsignelse for hele Guds rike her i området.

Følg med i kalenderen for alle våre møter og gudstjenester.

Hvem er vi?

Ulsteinvik Bibelsenter er en frittstående lokalmenighet i Ulsteinvik uten tilknytning til noe kirkesamfunn eller organisasjon. Vi er en selvstendig lokalmenighet som arbeider ut fra den visjon om å vinne så mange mennesker som mulig for Jesus Kristus og at mennesker som har Jesus Guds Sønn som sin Herre, skal bli istandsatt og utrustet gjennom undervisning, bønn, fellesskap, lovsang og evangelisering ved Den Hellige Ånd. Vi vil bygge på Guds Ord - Bibelen, ved å være Ordets gjørere, ikke bare dets hørere.

Vi har ukentlige møter og arrangerer møtekampanjer til Kristi legemes oppbyggelse og utrustning. Dette skal skje til Jesu Kristi ære og Guds Ords framgang.

Hvor når du oss?

Vi samles hver søndag i Bjørndalsvegen 11 i sentrum av Ulsteinvik, til lovprisning, forkynnelse, undervisning og fellesskap. For barna har vi samtidig søndagsskole. Vi har også eget sted med TV-overføring, og tolking til engelsk for de som trenger det. Ellers har vi fellesskap på onsdagene i hjemmene. Vi tror det er viktig å ha et mindre fellesskap utenom de større møtene på søndagene.

Kontakt:

Tlf: 700 12 589
Fax: 94 76 12 29
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Menigheten har siden oppstarten hatt samme pastorpar, nemlig Geir og Sølvi Sivertstøl. De har vært trofaste gjennom alle år, og den visjonen som menigheten har ble først gitt til dette herlige paret. De har stått i bresjen og vært villige til å gå med Gud. Har Gud først gitt en visjon, et kall og en drøm, og en faktisk gjør noe med det, så ser vi det gir vekst. Flere er satt i brann for Jesus, og de elsker å se mennesker komme til Jesus, der Han får gjøre sitt verk på dypet.

Bjørndalsvegen 11
6065 Ulsteinvik, Norge
+47 901 80 422

 

 

Lovsangsbandet drar ned Guds nærvær søndag etter søndag. De er dedikerte til oppgaven, øver inn nye låter og søker Gud. Det er et privilegium å få stige innfor Guds trone sammen med brødre og søstre som er hengivne og begeistret for Jesus.

Dette fellesskapet av musikalsk kreativitet både finner nye sanger, oversetter om nødvendig og flere skriver sanger selv. De er med andre ord opptatt av å kunne utvikle seg i de gavene hver enkelt har. Det er selvsagt plass til flere. 

Bandet har per dags dato akkustisk gitar, sologitar, bassgitar, piano, trommer, samt sangere.

Kom, la oss juble for Herren,
hylle vår frelses klippe!
La oss gå fram for ham med lovsang,
hylle ham med sang og spill!

- Salme 95,1-2 -

 

Her finner du ulike skjema som gjelder innmelding og oppgaver i menigheten. Trykk på linken så blir skjemaet lastet ned.

Innmeldingsskjema

Orientering innmelding

Lovsang

Lydtekniker

Møtevert

Catcher

 

Søndaggskolen er noe av det viktigste vi har i menigheten. Her går nemlig neste generasjons vekkelsseskristne.

På søndagsskolen får barna undervisning fra Bibelen, samt lek og moro. Barn er fulle av latter og liv, og det vises også igjen her. Den Hellige Ånd er like stor for et barn som for en voksen, og Gud har gjort det enkelt for oss.

Ulsteinvik Bibelsenter er med i Sprell Levende - et mangfoldig pedagogisk materiell for søndagsskoler og kristne barnegrupper.

Underkategorier