Om oss

Hvem er vi?

Ulsteinvik Bibelsenter er en frittstående lokalmenighet i Ulsteinvik uten tilknytning til noe kirkesamfunn eller organisasjon. Vi er en selvstendig lokalmenighet som arbeider ut fra den visjon om å vinne så mange mennesker som mulig for Jesus Kristus og at mennesker som har Jesus Guds Sønn som sin Herre, skal bli istandsatt og utrustet gjennom undervisning, bønn, fellesskap, lovsang og evangelisering ved Den Hellige Ånd. Vi vil bygge på Guds Ord - Bibelen, ved å være Ordets gjørere, ikke bare dets hørere.

Vi har ukentlige møter og arrangerer møtekampanjer til Kristi legemes oppbyggelse og utrustning. Dette skal skje til Jesu Kristi ære og Guds Ords framgang.

Hvor når du oss?

Vi samles hver søndag i Bjørndalsvegen 11 i sentrum av Ulsteinvik, til lovprisning, forkynnelse, undervisning og fellesskap. For barna har vi samtidig søndagsskole. Vi har også eget sted med TV-overføring, og tolking til engelsk for de som trenger det. Ellers har vi fellesskap på onsdagene i hjemmene. Vi tror det er viktig å ha et mindre fellesskap utenom de større møtene på søndagene.

Kontakt:

Tlf: 700 12 589
Fax: 94 76 12 29
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.