20190919 Levi og Roy

På denne regnfulle torsdagen i oktober fikk Ulsteinvik besøk av en av Norges for tiden mest profilerte gate evangelister på sosiale media – det var tid for Levi Jensen! Første målsetting var å nå folket i gatene på dagtid i Ulsteinvik. Deretter var det ungdommene som kom fra skolen. Og her begynte ting å skje. Over 20 unge mennesker ba med i frelsesbønnen og 3 stykker ble momentant helbredet for plager. Roy var med Levi hele dagen og kan fortelle at når tiden var kommet for å spise middag, var det nesten som de ikke fikk slippe fra ungdomsflokken som lengtet etter Gud. Der var folk som kom løpende etter de når de dro og ropte at de også måtte bli bedt for til frelse.
Alle disse ble selvsagt invitert til Meet-up på Ulstein Bedehus, over 3 km utenfor sentrum. Men det hindret ikke de under 18 år gamle ungdommene i å dukke opp til samlingen som begynte klokken fem på ettermiddagen. Neida, slikt betyr ingenting når man har ekte hunger. Det gikk ikke lenge før det hadde rauset inn 25-30 ungdommer som ville vite mer om Gud.
Og hvilket møte! En herlig blanding av trauste møtegjengere og møtefremmede unge mennesker – kan det bli bedre? Vi dro i gang med en frisk velkjent sang og så slapp vi Levi løs! Her ble det ikke spart på kruttet. Levi la grunnleggende ut om frelsen, hvorfor vi mennesker hadde havnet i den situasjonen vi er i og hvordan vi kommer ut av den, alt assistert av slides med bibelsk innhold. Ingen hadde vel egentlig helt klart for seg hvilket opplegg dette Meet-up var for noe, men de som møtte opp fikk i alle fall erfare noe annet enn hva man ser til vanlig på kristne møter. Det blir jo en besynderlig fremtoning i møtet når de møtefremmende reiser seg, jubler og klapper i hendene når vi drar en gammel Sildigregn sang etter talen.

Men det sterkeste er jo selvsagt når mennesker blir frelst. Der var flere som tilkjennegav at de ville bli frelst og kunne vitne om en forandring på innsiden. Forbønn for syke ble det også mye av. En ble helbredet i kneet, en annen fikk tilbake ene knoken på hånden. Denne knoken hadde han mistet i slåsskamp, men denne kvelden kom den tilbake på plass igjen.

Til slutt ble det trivelig samvær. Noen lurte på om ikke vi kunne holde på lenger, de var sikre på at det kom til å komme flere etter hvert.

Men Levi og Roy skulle til Fosnavåg dagen etter og ha gate evangelisering der, så vi avsluttet slik at de som hadde tatt bussen fra Larsnes kunne rekke den hjem.

Levi er i alle fall hjertelig velkommen tilbake og da har vi etter alle merker kommet inn i eget lokale i Ulsteinvik sentrum.

20190919 Levi forkynner

20190919 Meetup

20190919 Levi forbonn

20190919 Forbonn