Velkommen til gudstjeneste med lovsang, undervisning, bønn og fellesskap.
Søndagsskule 4-12 år parallelt.

Velkommen til gudstjeneste med lovsang, undervisning, bønn og fellesskap.
Søndagsskule 4-12 år parallelt.

harold bettySiste helga i oktober er Ulsteinvik Bibelsenter so privilegerte at det blir besøk av Harold Eatmon og kona Betty frå USA. Dei bor for tida i Florida, men kjem opprinnelig frå Minnesota. Harold har vore i teneste i over 40 år og reiser i over 50 land på 5 kontinent, altså heile verda. Han og Betty har vore pastorar for fire forsamlingar, men er i dag fullt engasjert i den profetiske tenesta og er med og utrustar menigheter der dei reiser. Ved sidan av dette, så er dei og engasjerte i å vere til støtte og veilede topp leiarar i forretningsverda med si profetiske teneste. Gud har opna dører for dei der dei talar inn i desse menneska sine liv og dei val som firma ofte står i. Dette har opna seg så langt at dei til og med er inne på regjeringsnivå i enkelte nasjonar og gir råd til ministrar som søker Gud for sine avgjersler.

Søndag har vi vanligvis gudstjeneste kl. 11:00 på Ulstein Bedehus i Ulsteinvik (Fløvegen 234).
Se kalender for detaljer.
Se her for
kart.

Gudstjenesten er til oppbyggelse for hele Guds forsamling, med lovsang, Guds Ords forkynnelse, forbønn og hvor enn Ånden leder.

Søndagsskole går parallelt med gudstjenesten.

Du er hjertelig velkommen!

Vi samles også en hverdag i uka i hjemmene, til fellesskap med Jesus i sentrum. Fellesskapene er i Ulsteinvik og Fosnavåg. Det er til oppmuntring for alle som er der. Vi deler Guds Ord, lovsynger, ber og oppmuntrer til å øve og ta i bruk Åndens gaver. Kunne du tenke deg å bli del i et fellesskap, ta kontakt!