Velkommen til gudstjeneste med lovsang, undervisning, bønn og fellesskap.
Søndagsskule 4-12 år parallelt.

TomScarellaFor sjuande år på rad har vi igjen glede av å ønske Tom Scarella frå Minnesota (USA) velkommen til Ulsteinvik. Siste helga i mars talar han på Ulstein Bedehus og forventningane er store. Som kjent er Tom ein typisk helbredelses evangelist med dei medfølgande teikn. Vi har sett dette bli demonstrert ved helbredelsar av alvorlig karakter, blant anna kreftsjuke som har vore oppgitt av leger og som i dag lever i beste velgåande etter at Tom ba for dei i Jesu navn. Tom Scarella reiser over heile verda og er konstant på farten. I mars er det Norge som står for tur og han vil foruten Ulsteinvik også besøke Ålesund. Denne norsk-amerikanaren liker godt Norge og han verdsetter sine norske røtter høgt. Han veit godt kva lefser og lutefisk er, sjølv om han har uttrykt seg klart på at sistnemnte ikkje akkurat er hans favoritt. Når Tom går på preikestolen, er det med Guds Ord som grunnfjell i det han forkynner. Han er veldig klar på at når Ordet vert forkynt med kraft, vil Gud stadfeste det han seier. Men Tom er frimodig på alle måtar. Ikkje berre frå preikestolen opplever han at Gud virkar gjennom seg. Tom driv også mykje gate evangelisering og opplever stadig vekk at han kjem bort i folk på gata eller inne på ein kafé som han får be for. Mange vitnesbyrd om dette kan han fortelje og det fine er at han ofte tar opp video også frå gata, slik at han får dokumentert helbredelsane. Disse videosnuttane viser han ofte på sine møter og dette er med på å bygge opp trua til folk som høyrer på. Om du vil vite meir, så ta med deg nokon og kom.

Fredag 29.mars kl.19

Lørdag 30.mars kl.18

Søndag 31.mars kl.11

Velkommen til gudstjeneste med lovsang, undervisning, bønn og fellesskap.
Søndagsskule 4-12 år parallelt.

Søndag har vi vanligvis gudstjeneste kl. 11:00 på Ulstein Bedehus i Ulsteinvik (Fløvegen 234).
Se kalender for detaljer.
Se her for
kart.

Gudstjenesten er til oppbyggelse for hele Guds forsamling, med lovsang, Guds Ords forkynnelse, forbønn og hvor enn Ånden leder.

Søndagsskole går parallelt med gudstjenesten.

Du er hjertelig velkommen!

Vi samles også en hverdag i uka i hjemmene, til fellesskap med Jesus i sentrum. Fellesskapene er i Ulsteinvik og Fosnavåg. Det er til oppmuntring for alle som er der. Vi deler Guds Ord, lovsynger, ber og oppmuntrer til å øve og ta i bruk Åndens gaver. Kunne du tenke deg å bli del i et fellesskap, ta kontakt!