DSC 4841Siste helgen i mars og begynnelsen av april reiste pastoren i UBS til Tønsberg under Good News International sitt flagg. Her ble det møter i menigheten og undervisning på bibelskolen som de har der. Det var en lydhør forsamling tilstede på alle møtene som var preget av oppriktig lengsel etter mer av Herren.

 

 

Terje og Milagros Grotle som nå er pastorer i denne herlige menigheten, hadde gjort klart for DSC 4819disse møtene både i bønn og i det praktiske. Menigheten har som kjent vært gjennom en tid av omskifte, men grunnlaget for den videre drift ligger tydeligvis dypt og godt forankret hos disse flotte menneskene som bærer visjonen fra Rolf Auke videre i beste velgående. 

 

 

 

Det er jo storartet at de kan drive både menighet, bibelskole og misjon i flere land. I tillegg er de involvert i utadrettet virksomhet i sammen med Tønsbergs andre menigheter for å vinne byen for Kristus. For oss å komme fra Sunnmøre og skulle forkynne for denne forsamlingen, er selvsagt et stort privilegium. Rolf Auke betydde enormt mye for oss i mange år og det er en velsignelse å se at arbeidet han startet fortsetter i samme ånd. Til sommeren er det konferanse på Gjennestad og mange kommer fra hele landet, noe som ikke er rart når man ser hvilket kaliber forkynnere de får besøk av fra flere steder i verden. Denne menigheten er kanskje til mer velsignelse for vårt land enn mange tror, så vær med i sommer og se hva Gud vil gjøre gjennom den tjenesten som her lever og blomstrer.  
 

GS