Geir 001

I januar var Good News International med team til Ålesund Bibel- og Misjonssenter. En herlig forsamling var møtt opp denne kalde og fuktige vinterkvelden der Håkon Nilsen hadde invitert til møte. Dette var fortsatt januar og retningen for det nye året kunne påpekes. Vi lever i profetiske tider og evangeliets kraft er nødvendig som aldri før.

Vi fikk levert både sterke vitnesbyrd og et viktig budskap med påfølgende forbønn for de som gav respons til dette. Mange er søkende i disse dager etter mer av Herren og flere innser at tiden den nærmer seg da Han skal komme igjen. Men før dette skjer vil der være en gjenreist menighet som vandrer i Hans kraft. Mye av dette fikk vi undervise om og vår bønn er at dette blir omsatt i praksis for hver enkelt Jesu Kristi disippel.

Vitnesbyrdene som ble gitt fikk god mottagelse. Det er alltid oppbyggelse når man hører om mennesker som blir helbredet og frelst.

Håkon Nilsen som har vært aktiv i Guds rike en mannsalder holder fortsatt koken. Han er en inspirasjonskilde for mange, en mann full av visdom og innsikt. Vi ønsker Guds velsignelse fremgang i arbeidet han står i.