Geir 001

I januar var Good News International med team til Ålesund Bibel- og Misjonssenter. En herlig forsamling var møtt opp denne kalde og fuktige vinterkvelden der Håkon Nilsen hadde invitert til møte. Dette var fortsatt januar og retningen for det nye året kunne påpekes. Vi lever i profetiske tider og evangeliets kraft er nødvendig som aldri før.

Vi fikk levert både sterke vitnesbyrd og et viktig budskap med påfølgende forbønn for de som gav respons til dette. Mange er søkende i disse dager etter mer av Herren og flere innser at tiden den nærmer seg da Han skal komme igjen. Men før dette skjer vil der være en gjenreist menighet som vandrer i Hans kraft. Mye av dette fikk vi undervise om og vår bønn er at dette blir omsatt i praksis for hver enkelt Jesu Kristi disippel.

Vitnesbyrdene som ble gitt fikk god mottagelse. Det er alltid oppbyggelse når man hører om mennesker som blir helbredet og frelst.

Håkon Nilsen som har vært aktiv i Guds rike en mannsalder holder fortsatt koken. Han er en inspirasjonskilde for mange, en mann full av visdom og innsikt. Vi ønsker Guds velsignelse fremgang i arbeidet han står i.

Frelse og forbønn

I juli og august ble grensene for Good News International nok en gang utvidet. Men først var det på gamle trakter vi fikk forkynne evangeliet. I Dallas Texas ventet gode venner i menigheten Empowering Word Christian Center der Duane Thompson er pastor. Dette er svigersønnen til Jack Coe som også er medlem i denne herlige menigheten. Vi fikk prekt og bedt for folk på denne søndagsgudstjenesten de hadde der og vi kjente det var godt å være tilbake.

DSC 4841Siste helgen i mars og begynnelsen av april reiste pastoren i UBS til Tønsberg under Good News International sitt flagg. Her ble det møter i menigheten og undervisning på bibelskolen som de har der. Det var en lydhør forsamling tilstede på alle møtene som var preget av oppriktig lengsel etter mer av Herren.

 

 

Terje og Milagros Grotle som nå er pastorer i denne herlige menigheten, hadde gjort klart for DSC 4819disse møtene både i bønn og i det praktiske. Menigheten har som kjent vært gjennom en tid av omskifte, men grunnlaget for den videre drift ligger tydeligvis dypt og godt forankret hos disse flotte menneskene som bærer visjonen fra Rolf Auke videre i beste velgående.